GensDataPro 3 Registratiesite

Nieuwe 2020 upgrade van ons programma
GensDataPro 3
Ga naar de inhoud
NGV 2.0
de nieuwe webomgeving.

De afgelopen tijd is de Nederlandse Genealogische Vereniging stap voor stap aan het verhuizen naar een geheel nieuwe webomgeving waar we ook weer bereikbaar zijn op ons oude webadres www.ngv.nl Binnenkort komt daar ook een nieuwe zoekmachine voor onze NGV collectie met de naam "Renatus".

Wij hopen hiermee straks weer alle informatie van en over de Nederlandse Genealogische Vereniging op één webomgeving bijeen te brengen en "het Kennis- en Informatiecentrum voor Familiekunde, Heemkunde, Genetica en Heraldiek" aan u te kunnen tonen.

GensDataPro
Helpcentrum

De GensDataPro helpdesk is niet meer actief en wordt nu overgenomen door het NGV Helpcentrum. Daar heeft elk product, groep of andere afdeling van de NGV een eigen help-forum. Voor GensDataPro betekent dit een nog snellere en meer uitgebreide helpfunctie.

Omdat u allemaal als GensDataPro gebruikers in het helpforum aanwezig bent, kunnen we elkaar ook helpen met eigen ervaringen. Dit is nieuw omdat dit met de email helpdesk niet mogelijk was.

GensDataPro 3
Registreren

Hier kunt u de licentiesleutel aanvragen.
Houd uw gegevens die het programma voor registratie opgeeft bij de hand en neem dit correct over in het volgende formulier. Na het inzenden van het registratieformulier ontvang zo spoedig mogelijk de licentiesleutel op het door u opgegeven e-mailadres.

Houdt er rekening mee dat het de eerste dagen erg druk zal zijn bij het registreren en het versturen van het antwoord iets langer kan duren. We proberen de sleutels in ieder geval binnen 24 uur te leveren.
NGV GENSDATAPRO
  © 2020 NGV Designteam
Terug naar de inhoud